HuiswerkbegeleidingStudiebegeleiding Nijmegen werkt al jaren samen met hockeyclub Union. Als Union-lid is het zelfs mogelijk om korting te krijgen op de tarieven van de modules.

Waarom heeft Union Studiebegeleiding op haar terrein uitgenodigd?
Sport voor schoolgaande jeugd is gezond in vele opzichten. School en studie is verplicht tot 16 jaar, kwalificatieplicht tot 18 jaar.

Deze moeten goed te combineren zijn. Wij geloven dat het afzeggen van een training of wedstrijd door toetsen op school of het halen van onvoldoendes door trainingstijden goed is te voorkomen met studiebegeleiding.

De beste plaats voor studiebegeleiding is de sportclub. Leerlingen fietsen er na school naartoe. De planning van de studie rondom de sport, het kwalitatief goed leren of maken van huiswerk is daarmee verzekerd.

Wat onderscheidt Studiebegeleiding Nijmegen van reguliere huiswerkbegeleiding?
Huiswerk maken is helaas niet voor elke leerling even leuk of even makkelijk. Ouders maken zich vaak zorgen, maar kunnen weinig doen. Met als gevolg dat er thuis discussies kunnen ontstaan waar niemand op zit te wachten.

Wanneer huiswerkbegeleiding niets anders zou zijn dan het toezicht houden op leerlingen of zij hun huiswerk wel maken, is dat een te vrijblijvende oplossing. Het puberbrein is zich volop aan het ontwikkelen. Plannen en organiseren, werkgeheugen en concentratie, zelfreflectie en uitstelgedrag, daarover is de laatste decennia zoveel meer bekend.

Als er niet tijdig deskundig wordt meegekeken naar die ontwikkeling, kan dat nadelige gevolgen hebben voor de schoolcarrière van de leerling en zelfs voor een vervolgstudie of loopbaan. Studiebegeleiding Nijmegen maakt hierin het verschil.

Bij Studiebegeleiding Nijmegen brengen we de functies en vaardigheden die nodig zijn voor goed studeren bij iedere leerling persoonlijk in kaart. Wat nog onvoldoende ontwikkeld is, trainen we zodat de leerling verzekerd is van leersucces. Voor nu en in de toekomst. Zowel de ouders als de leerlingen waar wij mee werken weten dit. Niet voor niets kiezen de meeste ouders en leerlingen voor Studiebegeleiding Nijmegen.

Huiswerkbegeleiding geven kan iedereen, maar leersucces in de kortste tijd bereiken, is vakmanschap. En die vind je bij ons!

Voor tarieven en verdere informatie kunt u terecht op onze websitehttps://studiebegeleidingnijmegen.nl/.