11 Oktober

Dit seizoen geen zaalcompetitie voor Union!

Nieuws afbeelding

 

De KNHB heeft ons als club de keuze gegeven om wel of niet deel te nemen aan de zaalhockeycompetitie

Wij als bestuur hebben, na veel scenario’s doorgenomen te hebben en in nauw overleg met de verenigingen in de regio, besloten dat de jeugd en de senioren van Union dit seizoen niet zullen deelnemen aan de zaalcompetitie.

De redenen daarvoor zijn divers, maar de belangrijkste reden is dat wij als club verantwoordelijk zijn voor een veilige en gezonde hockeyomgeving voor onze leden, teambegeleiding, trainers, medewerkers, ouders en bezoekers. Wij kunnen de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen in en om de zaal onvoldoende waarborgen. Dat geldt niet alleen voor de situatie in alle zalen die wij in Nijmegen en omgeving gebruiken, maar ook voor de clubs waar jullie, onze leden, op bezoek gaan. Daarnaast is het nog onbekend wat de overheid de komende week gaat besluiten, maar wij vermoeden dat de kans bestaat dat binnenactiviteiten eerder stilgelegd worden dan buitenactiviteiten.

Wij begrijpen dat voor veel leden deze beslissing een enorme teleurstelling is, maar wij beloven met een alternatief te komen. Hierover ontvangen de leden snel een mailbericht.