12 Oktober

Het is bijna zover… Het Ubuntu Hockeykamp in de herfstvakantie

Nieuws afbeelding

Het is bijna zover… Het Ubuntu Hockeykamp in de herfstvakantie

Over maar liefst twee weken vindt het leukste hockeykamp van Nijmegen plaats bij R.K.H.V. Union. Dit zal zijn op 28 en 29 oktober voor alle kinderen van 6 t/m 14 jaar op sportpark De Kluis. Tijdens het Ubuntuhockeykamp van Nijmegen zal de enige echte Eva de Goede een hockey clinic verzorgen. Schrijf je nu dus nog snel in en zorg dat je dit niet mist!

 

Inschrijven

 

Ubuntu Hockeykamp bij R.K.H.V. Union in de herfstvakantie

Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen 2 dagen lekker komen hockeyen voor  €139,-. De prijs is inclusief een Ubuntu kamp shirt! Op donderdag en vrijdag zijn de dagen van 09:00 tot 17:00.

 

Learn from the best tijdens de hockeyclinic van Eva de Goede

Niemand minder dan Eva de Goede komt tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Nijmegen een hockeyclinic geven. Het is nog even afwachten of ze haar derde gouden Olympische medaille, die ze in de zomer in Tokyo gewonnen heeft, meeneemt. Wel weten we zeker dat Eva de Goede een hockey clinic komt verzorgen en dus is dit je kans om te leren hockeyen van een van de beste hockeysters ter wereld. Learn from the best tijdens de clinic van Eva de Goede! Schrijf je dus snel in voor het Ubuntu Hockeykamp in Nijmegen en zorg dat jij na de herfstvakantie weer gaat hockeyen terwijl je net nieuwe tips and tricks van Eva de Goede hebt geleerd.


Sport to Grow aanpak

Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Nijmegen in de herfstvakantie van 2021 draait het om lekker hockeyen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport tot Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel. 


Meer dan alleen hockey

Het Ubuntu Hockeykamp in Nijmegen is meer dan alleen hockey. De kinderen maken kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. De kinderen gaan lekker hockeyen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gehockeyd  maar we leren niet alleen beter hockeyen, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in hockey. Onderdeel van de  Sport to Grow aanpak is dat kinderen die met meer plezier hockeyen ook beter gaan presteren.

 

Inschrijven

 

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben over het Ubuntu Hockeykamp in Nijmegen op 28 en 29 oktober voor kinderen van 6 t/m 14 jaar, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected].