Tophockey 22 Januari

Dames 1 kampioen van Noord-Oost Nederland!

Nieuws afbeelding Vanmiddag stonden de districtskampioenschap zaalhockey voor senioren op de planning. In Valkenhuizen in Arnhem speelden zowel Dames 1 als Heren 1 in de halve finale tegen Groningen. 


Dames 1 nam na een spannende 3-3 de shoot-outs beter en mocht daarmee door naar de finale. In de finale werd met 3-1 van Wageningen Dames 1 gewonnen. Hiermee is Union Dames 1 zaalkampioen van Noord-Oost Nederland en mogen ze volgende week zondag 29 januari strijden om een plekje in de Hoofdklasse Zaal. Een fantastische prestatie van Dames 1!

Heren 1 mocht eveneens aanleggen voor de shoot-outs na de 4-4 in de halve finale tegen Groningen H1, en met succes! In de finale was Nijmegen H1 helaas te sterk. Hiermee is Heren 1 op een mooie tweede plek geëindigd op het DK zaal.

Dames 1 neemt in het Topsportcentrum Almere Poort op tegen Oranje Rood, Ring Pass Delft en MOP. De top twee van deze poule plaatst zich voor de Hoofdklasse Zaal voor komend seizoen. De wedstrijden zijn om 10.00 uur, 11.40 uur en 13.20 uur.