terug naar vorige scherm
Selectietrainingen zaal 16 november

Beste allen,

 

Komende donderdag, 16 november, zijn de selectietrainingen voor de eerstelijns-zaalteams. Tijdens deze selectie zullen al onze toptrainers aanwezig zijn om tezamen de ‘zaal’-talenten van R.K.H.V. Union te selecteren.

Proces

Dit jaar zal er geselecteerd worden op de volgende aspecten:

·      Tactisch inzicht;

·      Technische vaardigheden;

·      Inzet/motivatie;

·      (Hockey)-Fitheid;

·      Handelingssnelheid;

·      Spelersvolgsysteem (TIPS).

 

Kleding

Omdat er gebruikt gemaakt zal worden van verschillende trainers van en buiten R.K.H.V. Union vragen wij alle selectiespelers om in (volledig)wedstrijdtenue aanwezig te zijn. Naast het officiële thuis-shirt moet je ook het uit-shirt meenemen (o.a. voor een partijvorm).

 

Locatie

De locatie is Jan Massinkhal Nieuwe Dukenburgseweg 5 6534 AD Nijmegen. 

Het schema is als volgt: 

17.30 uur tot 18.30 JD1/MD1

18.30 uur tot 19.30 JC1/MC1 

19.30 uur tot 20.30 JB1/MB1 

20.30 uur tot 21.30 JA1/MA1  

 

Bekendmaking

Dit jaar is ervoor gekozen om de teams de 18 november bekend te maken. De selectie zal via de coaches en via de (gesloten) website bekend gemaakt worden.

 

Mixteams/combi-teams

R.K.H.V. Union streeft ernaar om alle jeugdteams op het hoogst mogelijke (zaal)niveau te laten achteren. Omwille van deze keuze zullen er dit seizoen twee teams geformeerd worden van de afvallers van de MA1/MB1 en de JA1/JB1. Beide teams zullen dan ook uitkomen in de respectabele klasse; Sub-top.

 

De afvallers van de C-jeugd zullen gaan spelen in de zogeheten C12-klasse. Dit team wordt geformeerd met de afvallers van de C1 en de ‘top’-zaalspelers van de C2. De ‘top’-zaalspelers van de C2 zullen in overleg met de coaches/trainers worden gevoegd bij de afvallers van de C1. Deze twee teams zullen eveneens uitkomen in de respectabele klasse; Sub-top.

De afvallers van MD1 zullen een combinatie vormen met speelsters van MD3 en als MD12 de zaal ingaan.

Voor de afvallers van JD1 bestaat de mogelijkheid om met zaalJD3 en zaalJD4 competitie te spelen.

 

Coaches

Voor alle 1ste teams zullen de hoofd-veldcoaches ook de hoofd-zaalcoaches zijn. De coaches van de AB1-teams zullen worden aangewezen door de technisch manager| tophockey. De coaches van de C12-teams zullen worden aangewezen door de TM en de coördinator breedtesport. Voor de mix- en combiteams zal deze bekendmaking na de bekendmaking van de selectie volgen.

 

Opgave vanuit de breedte

Om de zaalselectie geheel transparant te laten verlopen kunnen coaches en trainers in overleg met de TM en de CB spelers aanmelden. Na deze aanmelding zal er een kort overleg plaatsvinden waarin wordt beslist of de desbetreffende speler in aanmerking komt voor de zaalselectie.

 

Indeling JJ

De indeling vanuit de JJ zal geschieden via de verenigingsmanager en de CB

 

Ik hoop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en indien er toch nog vragen zijn schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

 

Met sportieve maar bovenal vriendelijke groet,

 

Florijn Perdok

R.K.H.V. Union

Technisch manager tophochey

[email protected]

06-14554345

 
 
13 november 2017

Inloggen