terug naar vorige scherm
GEZOCHT: STERKE MANNEN EN VROUWEN VOOR GROOTSCHALIG BOUWPROJECT!

Hebben we je aandacht? Supermooi. Yes, het is weer zover! De inschrijvingen voor STICKSTOF 2018 met het thema 'HEET IN DE BOUWKEET' zijn geopend! Haal de handige harry in je naar boven en kijk of je naast die scheve tafelpoot een mooi persoon kan fixen, terwijl je onder het genot van ijskoud bier samen met je teamgenoten bouwt aan een fantastisch weekend op jullie eigen velden!
Dat hoor je goed inderdaad: de bouwplaats van STICKSTOF zal 6, 7 en 8 Juli 2018 te komen liggen op jullie eigen club, R.K.H.V. Union.

Er zal hard gewerkt worden! De armspiertjes moeten goed worden getraind voor al het zware sleepwerk dat gedaan moet worden met de blaadjes bier en de schouders moeten goed in vorm zijn voor de opwaartse beweging van het drinken.
Dit alles terwijl de allervetste DJ’s (herinnert iemand zich Partners in Shine nog?) plaatjes voor jou draaien.

Daarnaast hebben we supergave activiteiten voor jullie geregeld, wordt er een balletje getikt in de middag en is er de mogelijkheid om eens een weekend lekker te ontspannen, voordat ’s avonds onze arm- en schouderspieren het weer zwaar zullen krijgen!

Bij het solliciteren voor ons bouwproject verwachten wij dat de kandidaten voldoen aan de volgende eisen:
- Je meldt je aan in een groep van 6 of meer mensen
- Jullie zijn ouder dan 18
Solliciteren kan op de website,www.stickstofhockeytoernooi.nl . De enthousiaste earlybirds die zich aanmelden krijgen zelfs €5 korting per persoon op het inschrijven!

Tot op de bouwplaats,

De STICKSTOF-commissie
 
 
22 maart 2018

Inloggen