Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 4 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 9 maart 2019
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis Jongens F2 Union JF1
- Uit Jongens F1 Union JF2
09:00 Thuis Jongens 8E1 NMHC Nijmegen J8E3
09:00 Thuis Meisjes F4 MHC Bemmel 800 MF3
09:00 Uit Jongens E2 NMHC Nijmegen JE6

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
terug naar vorige scherm
Extra (sponsor) inkomsten. Draagt u ook een steentje bij?

Beste leden,

Financiën blijven altijd een uitdaging binnen verenigingen. Dit geldt ook voor Union. De vereniging kan altijd extra inkomsten gebruiken. Bij deze een oproep aan alle leden om een steentje bij te dragen:

1) Uw online aankopen zijn geld waard

Koopt u wel eens online of boekt u uw reis via de computer? Zoek  uw online winkel/reisorganisatie via sponsorclicks. De link naar sponsorclicks is op de Union-website te vinden. Elke bestelling kost u niets extra’s maar levert Union wel extra inkomsten op.

Een tip: Stel sponsorclicks in als thuispagina of download de app voor uw mobiele telefoon. https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7228


2) Union heeft altijd prijs in de Vriendenloterij!

Heeft U een lot bij de Vrienden Loterij link deze dan aan Union Hockey. De helft van de inleg komt dan iedere maand ten goede aan Union. Union is tevens op zoek naar teams die voor Union via een belactie meer leden willen interesseren voor de vrienden loterij. Eerdere belacties hebben tot mooie extra maandelijkse inkomsten geleid.


3) Volvo: Een bonus voor de club

Bent U op zoek naar een nieuwe (lease)autodenk dan aan onze sponsor Henk Scholten Volvo. Voor elke verkochte nieuwe (lease) Volvo via Henk Scholten Nijmegen stelt Volvo Nederland 1000 euro beschikbaar aan Union. U dient zich dan wel te identificeren als (ouder van een) Union lid. Het heeft overigens geen effect op uw onderhandelingen. U mag het dus ook na de onderhandeling aangeven.


4) Besparen op kosten van barpersoneel

Biedt uzelf of uw team aan om een dagdeel achter de bar te gaan staan. Hiermee kunnen de kosten voor het barpersoneel beperkt worden zonder dat dit impact heeft op de inkomsten. Heeft u of uw team interesse meldt U dat dan bij het bestuurslid Accommodatie.


5) Sponsoring

Heeft u een bedrijf en zoekt u naar sponsormogelijkheden? Union biedt allerlei mogelijkheden:

-         Kledingsponsoring

-         Borden langs het veld

-         Banner op de website

-         Scorebord sponsoren

Bel de penningmeester voor alle mogelijkheden.

 

6) Verkoop Union

Wilt u zich inzetten om nieuwe sponsoren te werven of meedenken over andere manieren om extra geld binnen te halen neem dan zitting de sponsorcommissie. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met onze penningmeester.

Help mee om de financiële slagkracht van Union te vergroten zodat we de komende jaren kunnen blijven investeren in de kwaliteit van onze vereniging.


Het bestuur

 
 
29 mei 2018

Inloggen