terug naar vorige scherm
Trainers/coaches eerstelijns teams seizoen 2018-2019


Wij zijn verheugd en trots jullie te kunnen informeren dat we de bezetting voor de eerstelijns teams rond hebben. 

De nieuwe trainer/coachstaf is een mooie mix van kennis & ervaring en jonge nieuwe verse input. De begeleidingsstaf is als volgt:

 

Heren 1: Erik Verzijden, Erik komt van MEP H1 en heeft enkele jaren geleden als zeer mooie resultaten behaald als trainer/coach van ons Dames 1. Erik zal geassisteerd worden door Tieske Pronk, met wie hij de afgelopen jaren bij MEP H1 ook al samenwerkte.

Dames 1: Jouk Nijenhuis, vorig jaar nog assistent maar dit jaar hoofdcoach van onze dames. Jouk speelt zelf al jaren bij Union en heeft zijn sporen als trainer/coach bij onze club al ruim verdient als voormalig trainer/coach van ons H1. Jouk zal geassisteerd gaan worden door Wouter Grijs. 

JA1: Michel Schoenmaker, een oude bekende van Union. Hij heeft al jarenlange ervaring en heeft de afgelopen 10 jaar zijn kwaliteiten bij Upward en HCQZ laten zien. Naast trainer/coach van JA1 zal Michel ook breder ingezet worden bij o.a. de technische training van de jeugd en bij de training van een breedte team.

JB1: Wouter Grijs, naast assistent bij Dames 1 maakt hij bij de jeugd de overstap van de meiden C1 naar de JB1. Daarnaast zal Wouter zich bezighouden met diverse andere technische zaken die op de club georganiseerd moeten worden.  

JC1: Jasper Schuit, vorig jaar ook al actief met de JC1 waarmee hij dit jaar verder kan bouwen. Jasper zal ook komend seizoen weer veel jongste jeugd gaan opleiden.

JD1: Edo Sprokholt, onze breedte coördinator. Ook hij maakt de overstap van de meiden naar de jongens en zal met JD1 gaan bouwen aan een versteviging van de jongenslijn van onderuit.

MA1: Tom Driessen, speler bij HCQZ en het afgelopen jaar ook al actief bij MA1. Hij zal er met een nieuwe groep weer een mooi seizoen van maken.

MB1: Jasper Stokkermans, op Union al bekend in de breedte en bij Hilvarenbeek al jaren diverse eerstelijns meiden teams getraind en gecoacht.

MC1: Thomas Jong, ook hij komt van Upward waar hij afgelopen seizoen MD1 heeft gedaan en hij gaat er met deze jonge meiden een mooi seizoen van maken.

MD1:  Myrthe de Haas, zelf jarenlang eerstelijns ervaring en ervaring in het trainen en coachen van jonge meisjes. Ze speelt nu zelf in D2 en gaat dit combineren met het trainen/coachen van MD1.

 

We wensen hun allemaal veel plezier en succes komend seizoen.

 

 
 
14 juni 2018

Inloggen