terug naar vorige scherm
Familie gevonden! Het familietoernooi op 2e pinksterdag (10 juni) gaat natuurlijk door!

Wij organiseren op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni 2019, andermaal het traditionele en alom bekende Union Familiehockeytoernooi!

 

Geen familietoernooi dit jaar was voor ons geen optie.

 

Uitgangspunt is een ontspannen en sportief karakter van wedstrijden; dit toernooi heeft een duidelijke opzet: samen leuk hockeyen, geen onnodige prestatiedrang en onberispelijk gedrag.

 

Het heeft wat voeten in aarde gehad om de wedstrijden tussen alle (verplichte) inhaalwedstrijden met een beperkt aantal beschikbare velden ingepast te krijgen. Dit betekent dat er geen ongelimiteerd aantal teams kan deelnemen en het programma ten gevolge van de korte voorbereidingstijd een meer compacte en een iets bescheidener uitvoering heeft gekregen.

 

 

 

Maar dat doet wat ons betreft op geen enkele wijze afbreuk aan de goede sfeer, complete, gezamenlijke lunch en een prima, door Ron verzorgde, afsluitende maaltijd. Kortom: een dag die u niet mag missen!

 

 

 

U kunt dan ook ouders, ooms en tantes, neven en nichten, vrienden, buren, collega’s en al wie u lief is uitnodigen en daarmee een team samenstellen. Afhankelijk van het aantal aangemelde teams kan er gehockeyd worden in drie verschillende speelsterktes: prestatief, recreatief en op kinderhockey-niveau.

 

Enige zelfkennis is hierbij geboden!

 

 

 

Wij zien uw aanmelding gaarne tegemoet.

 

 

 

 

Voor meer informatie: www.unionhockey.nl – familietoernooi!

Of mail uw inschrijving naar: [email protected]

 

 

 

 

 

Let op: sluitingsdatum voor de inschrijving is uiterlijk maandag 3 juni 2019.

 

 

 

 

 

Hartelijke groet,

 

 

 

Familie Campman

 

 


Voor aanmelding  zie de bijlage".

 Bijlage: Inschrijfformulier Familietoernooi 2019.doc
 
 
5 juni 2019

Inloggen