terug naar vorige scherm
Volvo clubbonus!

€ 500 of € 1000 VOOR JE CLUB!

DANKZIJ DE CLUBBONUS ONTVANGEN DE HOCKEYVERENIGINGEN, WAARMEE HENK SCHOLTEN | VOLVO EEN SAMENWERKING HEEFT € 1.000! BIJ AANSCHAF VAN EEN NIEUWE AUTO! EN €500 BIJ AANSCHAF VAN EEN AUTO DIE VOORZIEN IS VAN HET VOLVO SELEKT LABEL

Volvo Cars Nederland B.V. is al enige jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.

Deze Clubbonus is een initiatief van de Volvo importeur met de dealers. Henk Scholten en Volvo keren samen vervolgens deze bonus van € 1.000 uit aan de Hockeyvereniging indien een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij één van de vestigingen van Henk Scholten Volvo. Deze vindt u in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en Culemborg.

Maar er is nieuws!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit. Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label, een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring! Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500!

Lees meer op de site van Henk Scholten Volvo: https://www.henkscholten.nl/nieuws/hockey-clubbonus/.Bijlage: 028_HenkScholtenArnhem_HCB_Advertentie_264x186_RKHVUNION.pdf
 
 
18 mei 2019

Inloggen