terug naar vorige scherm
Union start met bardiensten voor alle teams

Sinds vorig jaar worden ouders uit de jeugdteams betrokken bij het draaien van bestuursdiensten. Helaas hebben wij, net zoals vele andere clubs, een groot tekort aan vrijwilligers en gaan we vanaf dit seizoen ook starten met bardiensten voor alle teams. We hopen hiermee de leden meer bij de club te betrekken en de familieclubcultuur te versterken. Ook de eerstelijnsteams worden ingedeeld voor bardiensten.

Jeugd
De teamcoaches en managers vragen de ouders van de spelers van de jeugd- en jongste-jeugdteams om te helpen bij de wedstrijdtafel (bestuursdienst) en bij de bardienst. Dus naast de rijbeurten en bestuursdienst is ook de bardienst een vrijwilligersdienst waar we ouders bij gaan betrekken. We proberen de ouders in te plannen op de zaterdagen dat hun kinderen spelen. Rijbeurten gelden natuurlijk alleen als het team niet op Union speelt

Senioren
Op de wedstrijdzondagen worden de thuisspelende teams ingedeeld voor fluitbeurten en bardienst. Een bardienst duurt 2,5 uur voor twee teamgenoten.

De indeling start deze week
Alle coaches/managers en aanvoerders ontvangen deze week de indeling. Komend weekend beginnen we met deze nieuwe structuur. We weten dat het kort dag is, maar hopen op jullie flexibiliteit en medewerking.


Alvast bedankt!

 
 
4 september 2019

Inloggen