terug naar vorige scherm
Mogelijke problemen DWF zaal

Teveel getoonde personen op DWF
Wanneer gebruikers het DWF openen kan het zijn dat zij meer spelers zien dan op de spelerslijst in het ledenpakket staan aangemeld bij het betreffende team.
Dit komt door een na- effect van de overgang van LISA Bond naar HockeyWeerelt op 1 januari 2019. Niet alle spelers en ondersteuners zijn daardoor aan het eind van de competitie van afgelopen jaar afgemeld, waardoor er nog spelers kunnen verschijnen op de formulieren van dit seizoen die niet aan dat betreffende team meer zijn gekoppeld.

Dat is vervelend maar gelukkig niet onoverkomelijk. De gebruikers kunnen de juiste personen aanvinken en zo de aanwezige spelers en ondersteuners opstellen. Het is en blijft ook de verantwoordelijkheid van de teamondersteuners om voor de start van de wedstrijd de juiste spelers aan te vinken.
Vanzelfsprekend doen wij er alles aan alle spelers die onjuist getoond worden zo snel mogelijk alsnog te verwijderen van de formulieren, dit in technisch overleg met AllUnited en LISA.

 

Ontbrekende spelers op DWF
Voor verenigingen die gebruik maken van het LISA-ledenpakket geldt dat het kan zijn dat er soms een speler of ondersteuner niet automatisch getoond wordt op het DWF. Die spelers zijn als invaller toe te voegen en kunnen dus wel opgesteld worden.

LISA is bekend met deze problematiek en werkt er hard aan de ontbrekende spelers ook te kunnen tonen, maar op dit moment komen een aantal spelers helaas nog niet goed door.

 

Teamopgave en rugnummers (Topklasse en Hoofdklasse)
De rugnummers van de spelers zijn in het geval van All United-verenigingen direct zichtbaar op het DWF indien gekoppeld in het ledensysteem.

Voor verenigingen die met LISA werken worden de rugnummers pas na het weekend zichtbaar. Dan is ook de deadline voor de teamopgaven verstrekken. Deze deadline ligt op 1 december 2019.

Rugnummers kunnen in de zaal afwijken van de gebruikte rugnummers op het veld. Daarom zijn de rugnummers gekoppeld aan de teamopgave en afhankelijk van de wijze waarop het ledenpakket deze rugnummers doorzet naar HockeyWeerelt.

 

 
 
28 november 2019

Inloggen