terug naar vorige scherm
Trainingen en voorbereiding nieuwe seizoen

Beste Unionist,

Sinds 11 mei mogen ook de senioren weer het veld op. Heel Union mag dus weer lekker hockeyen! Het nieuwe corona trainingsschema staat sinds 10 mei op de website. In dit bericht lees je tot wanneer iedereen traint en wanneer de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen starten.

Tot 15 juni trainen alle teams door. 
Na deze periode is er voor de breedteteams nog 2 weken ruimte om (spelenderwijs) het seizoen af te sluiten. Zo kan ieder jeugdteam zijn of haar eigen activiteiten organiseren op de velden. Dit alles gebeurt in overleg met Edo.

Vanaf 15 juni focussen de eerstelijnsjeugdteams zich op het nieuwe seizoen. 
Zij trainen 2 weken lang onder leiding van hun nieuwe trainer/coach door. Begin juni stuurt Wouter hierover elke speler die het betreft een mail met een persoonlijke uitnodiging.

Voor sommige eerstelijnsteams betekent dit dat zij direct met hun definitieve nieuwe groep gaan trainen, bij andere eerstelijnsteams moeten nog enkele spelers afvallen. Na deze 2 trainingsweken voeren we met elke speler een gesprek over het wel of niet selecteren.

Vanaf 10 augustus starten de eerstelijnsteams met trainen.
Over de precieze tijden en dagen nemen de coaches zo snel mogelijk contact op met de spelers.

Vanaf 24 augustus start het trainingsschema voor het nieuwe seizoen.
Vanaf dan beginnen de jongste jeugd, de breedtejeugd en de senioren met trainen. Afhankelijk van de corona-ontwikkelingen wachten we af welke restricties tegen die tijd gelden.

Voor nu veel plezier gewenst tijdens deze bijzondere corona trainingsweken!


 

 
 
19 mei 2020

Inloggen