Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 7 september 2019
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit Meisjes C4 M.H.C. Oosterbeek MC4
- Thuis Meisjes B6 M.H.C. Oosterbeek MB5

Nieuwe vertrouwenspersonen

 
Union heeft plezier in hockey en het verenigingsleven hoog in het vaandel staan. Daar hoort bij dat iedereen zich prettig en veilig voelt in het team en bij de club.
[ ..lees meer ]
24 augustus 2019

UPDATE: Bericht met betrekking tot uitgifte shirts (ruilen) en uitgifte shirts nieuwe leden;

In tegenstelling tot het eerder geplaatste bericht waarin wij aangaven dat na 23 augustus een voucher verstuurd zou worden voor het afhalen moeten wij door een vertraging in levering melden dat wij op dit moment verwachten dat deze mail donderdag 29 augustus verstuurd zal worden.
Beste leden, nieuwe leden,
[ ..lees meer ]
23 augustus 2019

Studiebegeleiding Nijmegen

Studiebegeleiding werkt al jaren samen met hockeyclub Union. Als Union-lid is het zelfs mogelijk om korting te krijgen op de tarieven van onze modules.
[ ..lees meer ]
21 augustus 2019

Keeperstassen ophalen

Ze zijn er weer .................de keeperstassen voor het nieuwe seizoen!
Afhaaldatum:
Maandag 26 augustus van 20:00 uur tot 22:00 uur, tijdens de Coachavond.
De tassen kunnen worden opgehaald in de kelder van het Union clubhuis.
Come and get them!
[ ..lees meer ]


Bijlage: Union Hockey beleid keepersmaterialen.doc
20 augustus 2019

Start trainingen en keeperstraining

De trainingen voor alle teams starten op maandag 26 augustus. Dat geldt ook voor de keeperstrainingen m.u.v. de keeperstraining jongste jeugd keepers die een week later start. De coachavonden voor de junioren en jongste jeugd zijn eveneens op maandag 26 augustus.  Voor een aantal teams start de competitie reeds op zaterdag 31
[ ..lees meer ]
19 augustus 2019

coachavonden maandag 26 augustus

Op maandag 26 augustus vindt wederom de coachavond plaats op de Kluis voor de coaches van de jongste jeugd en jeugd. Deze avond omvat naast algemene informatie ook een workshop.   
 
Het programma ziet er als volgt uit:
19.30 – 20.15 uur
[ ..lees meer ]
15 augustus 2019

Funkey op Union

Hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten! Om kinderen tussen de 3,5 tot 6 jaar oud leuk en op een natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey. Funkey is meer dan hockey. Plezier in bewegen staat voorop. Vandaar de naam Funkey: FUN in goed leren bewegen, dat is de KEY.
 
[ ..lees meer ]
13 augustus 2019

Schema uitwisseling Union/NMHC/QZ

Op maandag 26 augustus starten alle trainingen. Die dag zijn ook de coachavonden voor de coaches junioren en jongste jeugd. Jongste jeugd 19.30 uur in het clubhuis Junioren 21.00 uur in het clubhuis Tevens kunnen die avond de keeperstassen worden opgehaald. Zaterdag 31 augustus is een oefenwedstrijd voor alle junioren - en
[ ..lees meer ]


Bijlage: Uitwisseling Union NMHC QZ 31082019 (2).xlsx
10 augustus 2019

Zorg voor een vliegende start van onze Dames en Heren 1!

Na de zinderende competitie van afgelopen seizoen en een bloedhete zomervakantie zijn onze beste spelers en speelsters er weer helemaal klaar voor. De voorbereiding van het nieuwe seizoen voor Heren en Dames 1 is gestart. En ze hebben er zin in!
 
[ ..lees meer ]
9 augustus 2019

Speelsters gezocht

Union Dames 2 (Reserve Hoofdklasse) is op zoek naar speelsters. Ben jij een enthousiaste hockeyster die met ons 2x per week wil trainen & strijden om het kampioenschap? Dan zijn we op zoek naar jou! 
Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een berichtje naar [email protected]
6 augustus 2019

Bericht met betrekking tot uitgifte shirts (ruilen) en uitgifte shirts nieuwe leden;

Beste leden, nieuwe leden,
Graag informeren we jullie over de uitgifte van de union shirts.
Leden die ingeleverd hebben en retour dienen te ontvangen
Voor deze groep leden geldt dat zodra de beschikbare maten aanwezig zijn (na 23 augustus) er een mail verzonden zal worden waarna het  shirt af te halen is. 
[ ..lees meer ]
3 augustus 2019

Trainingen en wedstrijden in voorbereiding tot maandag 26 augustus

In de bijlage de reserveringen voor trainingen en wedstrijden tot maandag 26 augustus. Op die dag gaat het reguliere trainingsschema in en gelden de trainingstijden uit dat schema.


Bijlage: Schema trainingen voorbereiding (2).xlsx
7 juli 2019

Union start pilot met MC2

We starten een pilot met MC2. Dit team wordt komend seizoen een echt opleidingsteam. Dit betekent dat MC2 net zo vaak gaat trainen als het eerstelijnsteam MC1.
[ ..lees meer ]
1 juli 2019

We hebben een nieuwe sponsorcommissie

Union heeft een nieuwe sponsorcommissie. In de commissie zitten Ron Doornink, Walter Fauser, Poen Buijs, Bas Janssen, Jeroen Appel en Martijn Jacobs. Tijdens de eerste bijeenkomst zijn er samen met penningmeester Roel Straetemans en voorzitter Marie-Jeanne Giesberts direct plannen gemaakt over de invulling van de commissie.
[ ..lees meer ]
26 juni 2019

Volvo clubbonus!

€ 500 of € 1000 VOOR JE CLUB! DANKZIJ DE CLUBBONUS ONTVANGEN DE HOCKEYVERENIGINGEN, WAARMEE HENK SCHOLTEN | VOLVO EEN SAMENWERKING HEEFT € 1.000! BIJ AANSCHAF VAN EEN NIEUWE AUTO! EN €500 BIJ AANSCHAF VAN EEN AUTO DIE VOORZIEN IS VAN HET VOLVO SELEKT LABEL
[ ..lees meer ]


Bijlage: 028_HenkScholtenArnhem_HCB_Advertentie_264x186_RKHVUNION.pdf
18 mei 2019


Inloggen