Ghockey_LG hockey

LG-Hockey (Lichamelijk Gehandicapten Hockey)

Het LG-team van Union bestaat uit een enthousiaste groep jongeren! Het LG-team van Union is er voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. Dit seizoen (2012-2013) zijn er ongeveer 15 leden. Pieter Wilbrink geeft iedere week training en doet enthousiast mee. De training is op dinsdag van 18.00 tot 19.15 uur. In de wintermaanden is er zaaltraining in de sportzaal van het Kandinsky in Nijmegen.

Als je een keertje mee wilt trainen om te kijken of je ook lid kan/wil worden van het LG-team van Union dan kan dat natuurlijk. Het LG-hockey bestaat niet alleen uit trainen! Er is een landelijke LG-competitie waaraan ons Union team deelneemt. We reizen dan gezamenlijk met onze coach en rijouders naar de ontvangende club. Ook zijn er twee (zaal)hockeytoernooien waar we met het team naar toe gaan. Informatie over het Lichamelijk Gehandicapten Hockey is te vinden op de LG-hockeysite van de KNHB.www.knhb.nl -> hockey -> LG hockey

 

Als je meer informatie wilt over het LG-hockey dan kan je altijd bellen. Coach/coördinator is Bram van Zalk 0653161003, e-mail [email protected]. Op dit moment is, naast de trainers en coach, een aantal vrijwilligers actief betrokken bij het team. Samen maken zij mogelijk dat onze jongeren hun sportiviteit kunnen laten zien op het hockeyveld!