Aanmeldings- en Afmeldingsprocedure

Inschrijven is alleen mogelijk d.m.v. het digitale aanmeldingsformulier op deze site. Uw gegevens worden zo meteen opgenomen in onze database. Dat scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. Na het verzenden van het inschrijfformulier krijgt u op het door u opgegeven e-mail adres een bevestiging van de aanmelding en in de regel wordt binnen een week telefonisch en/of via e-mail contact met u opgenomen. Indien u geplaatst kunt worden is uw inschrijving definitief.

Wij wijzen u er op dat met het indienen van uw inschrijfformulier u automatisch akkoord gaat met het afgeven van een automatische incasso voor de verschuldigde contributie en inschrijfgeld. De contributie wordt in twee termijnen (september en februari) geincasseerd.

Lees, voordat u het aanmeldingsformulier invult eerst de voorwaarden door.

Is al bekend dat u geplaatst kunt worden dan kunt u zich direct aanmelden. Wilt u vooraf informatie en/of wilt u weten of er nog plaats is, e-mail dan eerst naar één van de onderstaande personen:

Voor Jeugdleden: Gertie Karsten Info Jeugdteams
Voor Dames Senioren: Dineke van 't Veen Info Damesteams
Voor Heren Senioren: Bastiaan de Jong, Rik Dirks Info Herenteams

Opzegging lidmaatschap

Opzeggen van je lidmaatschap kan alleen per e-mail of per post. Opzegging dient voor 1 mei van het verenigingsjaar binnen te zijn.

Voor eindexamenkandidaten geldt een opzegging onder voorbehoud van plaatsing en/of slagen voor het eindexamen.

Omdat Union verplicht wordt door de KNHB in mei van ieder jaar de juiste teamopgave, klassenindeling en dispensatie aanvragen in te dienen, is het noodzakelijk dat opzeggingen uiterlijk voor 1 mei bij Union bekend zijn.


Daarom benadrukken we het tijdig opzeggen van het lidmaatschap, want anders loop je het risiko dat het lidmaatschap doorloopt tot het einde van het volgend verenigingsjaar.

In je opzegging dient je volledige naam en geboortedatum te worden vermeld
Opzegging per e-mail aan: [email protected].
Opzegging per post aan: R.K.H.V. Union, Ledenadministratie Postbus 1549 6501 BM Nijmegen.

U ontvangt binnen twee weken een bevestiging.

 
Inloggen