Aanmeldings- en Afmeldingsprocedure

Inschrijven is alleen mogelijk d.m.v. het digitale aanmeldingsformulier op deze site. Uw gegevens worden zo meteen opgenomen in onze database. Dat scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. Na het verzenden van het inschrijfformulier krijgt u op het door u opgegeven e-mail adres een bevestiging van de aanmelding en in de regel wordt binnen een week telefonisch en/of via e-mail contact met u opgenomen. Indien u geplaatst kunt worden is uw inschrijving definitief.

 

Wij wijzen u er op dat met het indienen van uw inschrijfformulier u automatisch akkoord gaat met het afgeven van een automatische incasso voor de verschuldigde contributie en inschrijfgeld. De contributie wordt in twee termijnen (september en februari) geincasseerd.

Lees, voordat u het aanmeldingsformulier invult eerst de voorwaarden door.

Is al bekend dat u geplaatst kunt worden dan kunt u zich direct aanmelden. Wilt u vooraf informatie en/of wilt u weten of er nog plaats is, e-mail dan eerst naar één van de onderstaande personen:

Voor Jeugdleden: Gertie Karsten Info Jeugdteams
Voor Dames Senioren: Dagmar Lemmen Info Damesteams
Voor Heren Senioren: Bastiaan de Jong, Rik Dirks Info Herenteams

Opzegging lidmaatschap

Opzeggen van je lidmaatschap kan alleen via de opzegmodule onder club.

Deze vind je door inloggen met lidnummer en wachtwoord onder de knop club.

Opzegging dient voor 1 mei van het verenigingsjaar binnen te zijn.

Voor eindexamenkandidaten geldt een opzegging onder voorbehoud van plaatsing en/of slagen voor het eindexamen.

Omdat Union verplicht wordt door de KNHB in mei van ieder jaar de juiste teamopgave en klassenindeling  aanvragen in te dienen, is het noodzakelijk dat opzeggingen uiterlijk voor 1 mei bij Union bekend zijn.


Daarom benadrukken we het tijdig opzeggen van het lidmaatschap, want anders loop je het risico dat het lidmaatschap doorloopt tot het einde van het volgend verenigingsjaar.


 
Inloggen