Informatie

Wat leuk dat je lid wilt worden van de gezelligste hockeyvereniging van Nijmegen! Je bent van harte welkom.

Hoe schrijf je jezelf in?
Je kunt je inschrijven met het digitale aanmeldingsformulier op onze site. Wij nemen jouw gegevens dan direct op in ons bestand. Na het versturen van het formulier mailen we je een bevestiging van je aanmelding. We proberen binnen een week contact met je op te nemen via de telefoon of e-mail.

Wij adviseren je om het reglement eerst goed te lezen voordat je lid wordt. Het reglement vind je hier.

Automatische incasso
Als je het inschrijfformulier instuurt, ga je automatisch akkoord met het afgeven van een automatische incasso voor de contributie en het inschrijfgeld. Je betaalt de contributie in 2 termijnen. De afschrijvingen vinden plaats in september en februari.

Van benjamin naar ervaren hockeyer
Je jeugdhockeyloopbaan, hoe gaat dat in zijn werk?

Waar begint een speler en waar eindigt een speler in de jeugdafdeling? Als je van onderaf instroomt op 5/6/7-jarige leeftijd begin je als trainingslid en krijg je een uur training op woensdag of donderdagmiddag. Een uitgebreide beschrijving van de eerste jaren (tot 10 jaar) vindt u bij de Jongste Jeugd . De wedstrijden speel je op zaterdag tegen andere clubs. Afwisselend speel je uit en thuis. Van de Onder 9 en Onder 10 ga je naar de Onder 12 en sluit je de jongste jeugd periode af. Vanaf de Onder 12 ben je jeugdspeler in een 11-tal en speel je op een heel veld. De wedstrijden zijn op zaterdag op willekeurige tijden. De trainingen op willekeurige middagen en avonden.

Binnen de hockeysport hebben we de volgende categorieën:

Funkey en Benjamin = 4-6 jaar,
Onder 8 = 6-7 jaar,
Onder 9 = 8-9 jaar,
Onder 10 = 9-10 jaar,
Onder 12 = 10-12 jaar,
Onder 14 = 12-14 jaar,
Onder 16 = 14-16 jaar,
Onder 18 = 16-18 jaar,
Onder 25 = 18-25 jaar.

De peildatum voor de leeftijdscategorie is 1 oktober. De leeftijd die je op die datum hebt, bepaalt in welke categorie je gaat spelen.

Na je 18 de mag je naar de senioren en die spelen op zondag. Er is ook nog een tussencategorie van 18-25 jarigen, jong-senioren genaamd, waarbij de KNHB een aparte competitie mogelijk maakt.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met een van onderstaande personen:

Jeugdleden
Jeugdcommissie bestaande uit verschillende coördinatoren (kijk onder 'wie doet wat' wie je het beste kunt benaderen) Info Jeugdteams

Dames Senioren
Desire Lebens en Eva van den Berg | Info Damesteams

Heren Senioren
Merlijn Platvoet en Rik Dirks | Info Herenteams