Nieuws

SILVERCUP 24-11-2023 QZ Dames 1-Union Dames 1

 23-11-2023 |  Tophockey

Morgen 24 november staat er weer een derby op het programma. Ons Dames 1 speelt tegen Dames 1 van QZ hun eerste wedstrijd in de Silvercup. Niet op De Kluis, maar aan de Staddijk. Kom ons Dames 1 aanmoedigen, zodat ze straks ook hun tweede wedstrijd in de Silvercup kunnen spelen.
Tot morgen bij QZ! ...

Henk Scholten Volvo continueert samenwerking met Union

 16-11-2023 |  Sponsors

Onder het toeziend oog van de elektrische Volvo C40 bekrachtigde Erik Bark van Henk Scholten de samenwerking met bestuurslid Jeroen Wolters namens Union. De Volvo Clubbonus is daarmee gegarandeerd. De voorwaarden staan op de site o.a. bij de sponsoracties ( € 1.000 of € 500 op nieuwe resp. Volvo Selekt modellen).

Union gaat voor sportiviteit en gezelligheid

 25-10-2023 |  Vereniging

Afgelopen weekend, bij de geslaagde klusochtend op Union, heeft bestuurslid jeugdzaken, Ineke de nieuwe veldborden opgehangen. Op deze borden staat een boodschap gericht aan al onze sporters, scheidsrechters, vrijwilligers, ouders en bezoekers. 

Union a la Carte op 15 december

 20-10-2023 |  Evenementen

Vrijdag 15 december is Union Dames 1 terug met Union a la carte! In samenwerking met Bluf zullen we een gezellige avond organiseren voor leden, oud-leden, vrienden, familie, sponsoren, betrokkenen en iedereen die wilt genieten van een unieke avond op de Kluis! 
Zin om te komen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected], we zien jullie graag! 

Hockey

Lid Worden

Leuk als je lid wilt worden!
Je bent van harte welkom.

Informatie


Wil je je inschrijven?
Je vindt het inschrijfformulier hier.

Inschrijfformulier


Hoeveel kost het lidmaatschap?
Die informatie vind je hier.

Contributie