Sponsorbeleid

Wij zijn zuinig op onze sponsoren. Daarom hebben we enkele richtlijnen opgesteld.

We dragen het Union-shirt met trots.
Ons mooie rode shirt is ons visitekaartje. Dus verwachten we ook dat ieder lid zich sportief en verantwoordelijk gedraagt als hij of zij het Union-tenue aan heeft.

Ook vragen we je zorgvuldig om met het shirt om te gaan. Je koopt het shirt voor 4 jaar en je kunt alleen een shirt ruilen voor een grotere of kleinere maat. Het is belangrijk dat je er voorzichtig mee omgaat, want een shirt dat je inlevert moeten we weer kunnen uitgeven. Zorg dus dat het niet beschadigt of verwassen wordt. Gaat jouw shirt kapot of is er een andere reden dat je het moet vervangen? Dan doe je dat in overleg met Twinsport. De kosten zijn dan (40 euro) voor jouw rekening.

We drukken het Union-logo niet op andere merken.
Onze kledingsponsor is vanaf seizoen 2020-2021 The Indian Maharadja. Alle kleding waarop het Union-logo wordt gedrukt, moet dus ook van datzelfde merk zijn. Om het voor alle leden aantrekkelijk te maken, hebben we met Intersport Twinsport en The Indian Maharadja prijsafspraken gemaakt.

Wil je jouw team in een trainingspak steken?
Dan krijg je 30% korting op de pakken van The Indian Maharadja. Je kunt dan kiezen voor zwarte pakken of pakken in Union-rood. Op dit pak mag je het logo van Union laten drukken.

Het is dus niet toegestaan om het logo van Union op andere merkkleding te drukken.

We vinden het superleuk als je jouw team sponsort.
Bijvoorbeeld door het team voor het nieuwe seizoen in een trainingspak te steken. Of door een hockeytas te geven. We stellen echter wel 1 regel. Het bedrijf dat een team sponsort mag niet concurreren met de vaste clubsponsoren.

We vinden het nog leuker als je Union sponsort.
Want dat hebben we nodig. Dus sponsor je een team? Overweeg dan ook om een bord te nemen langs het veld. Daar help je Union enorm mee.

We vragen onze shirtsponsoren niet om extra sponsorbijdragen.
Dat betekent dat afzonderlijke teams deze sponsoren niet benaderen voor een extra bijdrage voor een teamactiviteit.