Fysiotherapie

Heb je fysieke klachten? Wil je een deskundig oordeel van een fysiotherapeut? Dat kan. Maak een afspraak met een van de fysiotherapeuten van Medical Training Malden. Zij verzorgen voor onze club de sportmedische begeleiding. Hiervoor maken ze iedere maandag (17.00-19.30) en donderdag (17.00-21.00) gebruik van de behandelruimte in de kelder van het clubhuis. Het is wel belangrijk dat je hiervoor even een afspraak inplant. Dit kan zelfs ook in het weekend!

Afspraak maken?
Bel of app met John Reijnen. Het telefoonnummer is 06-23593931.

Graag stellen wij de fysiotherapeuten aan jullie voor:

John Reijnen, Marloes Oosterbroek en Mirthe van den Moosdijk

John Reijnen
Ik ben de praktijkeigenaar van Medical Training Malden en ruim 20 jaar fysiotherapeut en daarnaast ook al vele jaren sportfysiotherapeut en manueel therapeut. Binnen de praktijk houd ik me voornamelijk bezig met schouderklachten, heup- en knieartrose en (acute) knieklachten. Daarnaast maak ik echo's van het bewegingsapparaat die mij en mijn collega's helpen in de beeldvorming van bepaalde klachten, zoals achillespees- of kniepeesklachten.
Ik ben vader van 3 kinderen, woon in Malden en sport ook in Malden bij AnyTime Fitness die onder de praktijk is gevestigd. Daarnaast studeer ik (net als Marloes dus) nog. Aan de Universiteit Utrecht volg ik de masterstudie Klinische Gezondheidswetenschappen.

Mail: [email protected]

Marloes Oosterbroek
Hoi! Ik ben Marloes en sinds 2015 werkzaam bij Medical Training Malden. Afgelopen juli heb ik de master Sportfysiotherapie afgerond waarin ik voor mijn afstuderen onderzoek heb gedaan naar restklachten na een enkeltrauma. In september 2021 start ik met de master Manuele therapie. Binnen de praktijk zie ik voornamelijk sportgereletateerde klachten, met de focus op het onderste deel van het lichaam. Denk hierbij aan kruisbandrevalidatie, lies-/hamstring klachten, knie/enkel/heupklachten, en lage-rugklachten. Tevens geef ik pilateslessen en ondersteun ik onze kinderfysiotherapeut bij kindjes met problemen met de schrijfmotoriek. Binnen het vak fysiotherapie kan ik mijn passie en interesse voor bewegen kwijt, en vind ik het een uitdaging om mensen te helpen de grip op hun gezondheid weer terug te krijgen! Op maandagavond van 17:00 tot 19:30 kun je me bij Union vinden, loop gerust eens binnen of mail even voor een afspraak.

Mail: [email protected]

Mirthe van den Moosdijk
Hoi, mijn naam is Mirthe en ik ben werkzaam bij Medical Training Malden. In februari 2022 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik een minor over sportvoeding gevolgd. Ik vind het leuk om meerdere gezondheidsaspecten van een cliënt te bekijken en niet alleen toe te spitsen op het bewegingsapparaat. Binnen het vak fysiotherapie ben ik geïnteresseerd in sportgerelateerde klachten. Zelf ben ik ook een hockeyster en vind het leuk om binnen het hockeygebied mijn beroep toe te kunnen passen.

Mail: [email protected]