Missie en kernwaarden

Union is een hockeyvereniging waarin 3 waarden centraal staan: gezellig, vriendelijk en ontspannen. Alle leden zorgen er samen voor dat we kunnen genieten van (top)prestaties op het veld en een uitstekende sfeer langs het veld.

Union is gezellig.
Union is een vereniging waar leden zich echt thuis voelen. Daarom organiseren we naast de hockeytrainingen en -wedstrijden veel evenementen op de club. We zijn trots op de warmte die de leden voelen als ze op Union zijn.

Union is vriendelijk.
Een Unionist ben je voor het leven. Daarom hockeyen veel families al hele generaties bij Union. Dat koesteren we. We proberen onze eigen jeugd zo aan de club te binden dat zij de club kunnen dragen. Als spelers, maar ook als trainers of coaches. Vriendelijk zijn naar elkaar is hierbij een vanzelfsprekendheid.

Union is ontspannen.
We willen een van de grootste hockeyclubs van de regio zijn en blijven. We streven naar de ideale mix waarbij ruim 1.200 leden met enorm veel plezier recreatief hockeyen en onze topteams minimaal in de overgangsklasse spelen. Zodat er ruimte is voor topsport én ontspanning. Daarbij vinden we het belangrijk dat we onze ambitie om tophockey te spelen op een ontspannen manier verwezenlijken.