30 Mei

Versoepelingen per zaterdag 5 juni

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders van leden en natuurlijk onze vrijwilligers,

 

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag zijn er per zaterdag 5 juni gelukkig weer versoepelingen mogelijk. En ook op sportgebied zijn er gelukkig weer meer dingen mogelijk.

Lees er meer over op; https://www.knhb.nl/nieuws/versoepelingen-voor-senioren-en-jeugd-per-5-juni

 

Naar aanleiding hiervan hebben wij als club uitgebreid intern overleg gehad en hebben we besloten om voor zowel de jongste jeugd als de junioren geen regionale wedstrijden te organiseren medio juni. De reden hiervoor zijn verschillend maar de komende weken zijn er voor de jongste jeugd en de jeugd nog een aantal activiteiten gepland.

 

Welke hockeyactiviteiten worden al georganiseerd er en wat is er nog mogelijk?

 

12 juni

Union Olympics voor de jongste jeugd van 9.00-12.00 uur

In de middag is het mogelijk om onderling wedstrijden te spelen, deze moeten zelf geregeld worden. Velden kunnen gereserveerd worden bij Gertie

 

13 juni

Op deze zondag kunnen zelf te regelen en organiseren wedstrijden gespeeld worden. Velden kunnen voor zondag gereserveerd worden bij Peter-Paul

 

18 en 19 juni

Ons wel bekende en supergezellige D-kamp

Andere (jeugd) activiteiten zijn op vrijdagavond 18 en  zaterdag 19 helaas niet mogelijk

 

26 en 27 juni

Op deze dagen kunnen zelf te regelen en organiseren wedstrijden gespeeld worden. Velden kunnen gereserveerd worden bij Gertie op zaterdag en Peter-Paul op zondag.


Voor juniorenactiviteiten vanaf maandag 14 juni tot en met vrijdag 2 juli op weekdagen kan een veld gereserveerd worden bij Gertie

 

4 juli

Op deze dag kunnen senioren zelf wedstrijden regelen en spelen. Velden kunnen ook hiervoor bij Peter Paul gereserveerd worden.

 

Wil een jeugdteam toch zelf graag een regionale wedstrijd op de Kluis organiseren dan kan dat. Voor zowel het eigen team als de gasten geldt nog steeds: maximaal 2 begeleiders per team en dus geen ouders aanwezig op het complex

 

Welkom terug in het clubhuis, bij de bar en op het terras.

We hebben er even op moeten wachten maar het clubhuis en de bar mogen weer open. Ron staat te popelen om jullie weer te ontvangen. Let wel op de regels bij Union zijn hetzelfde als op een "gewoon” terras of restaurant. Aan iedereen het verzoek deze zelf goed in acht te houden en zijn/haar eigen verantwoordelijkheid in te nemen.

Wij ontvangen jullie heel erg graag en hebben er super veel zin in maar willen geen politie spelen en op een bekeuring zitten we niet te wachten. Zeker ook omdat dan mogelijk eventuele  corona subsidie aan onze club komt te vervallen.

 

Als een jeugdteam ergens in juni of begin juli het seizoen gezellig op de club willen afsluiten neem dan contact op met Ron (06-36045083).

 

Vanaf 5 juni is de bar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend voor de leden die komen trainen van 18.00 tot 22.00 uur.

Op zaterdag en zondag is er van 10.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid om een drankje te drinken of een hapje te eten voor de leden die trainen.

Daarbij is een maximaal aantal van 50 personen op het terras en maximaal 50 personen in de kantine beschikbaar. Uiteraard dient rekening gehouden te worden met de 1,5 meter afstand op het terras en in het clubhuis. Binnen moet overigens een mondkapje gedragen worden.

 

We zien jullie graag weer op onze mooie club.

 

Tot snel.