MC3 zaalkampioen

MC3 is zaal kampioen na een thriller tegen Nijmegen
Ze moesten winnen tegen de nummer 1. Dat wisten de meiden. Een van de Nijmeegse spitsen was een echt goalgetter, ze moest de kans niet krijgen, want dan zou de bal erin gaan.  En dat gebeurde dus toch.  1-3 kwamen we achter. Maar door uitstekend keepwerk van
[ ..lees meer ]
16 febuari 2020

JA2 zaalkampioen

Na drie lange maanden vol zaalhockey zijn de jongens op de laatste dag kampioen geworden! Strijd, passie en plezier hebben tot deze prestatie geleid; spelers en begeleiding van harte proficiat! Trots op jullie inzet & op naar een mooi vervolg van het veldseizoen!
16 febuari 2020

JC12 zaalkampioen

Na een spannende laatste wedstrijd uit tegen de mezen waarbij Union moest winnen uiteindelijk met 2-1 gewonnen. Het was een spannende wedstrijd waarbij Union naast een gestopte strafbal uiteindelijk met slechts 5min te spelen nog een strafcorner wist te scoren. De emoties liepen hoog op met de nodige kaarten over en weer en een fanatiek vol
[ ..lees meer ]
16 febuari 2020

MA3 zaalkampioen

MA3 ongeslagen kampioen geworden. Mooi om de ontwikkeling, het enthousiasme en het spelplezier van deze meiden te zien. Echt een hecht team!  Kanjers zijn jullie! 
Fijn om jullie coaches te mogen zijn!
16 febuari 2020

MB3 zaalkampioen

Mb3 kampioen na 2 x winst in laatste weekend
16 febuari 2020

JB2 zaalkampioen

Yess, JB2 zaalkampioen. Spannend tot in de laatste minuut van de laatste wedstrijd. Gefeliciteerd mannen!
16 febuari 2020

MD1 zaalkampioen

MD1 is vandaag zaalkampioen geworden. Nadat ze op het veld in de herfst- en tussencompetitie als als eerste zijn geƫindigd hebben de meiden nu ook de eerste plaats in de zaal te pakken.
16 febuari 2020

JC2 zaalkampioen

Gisteren zijn Joris, Thijs, Roel, Thomas, Tije, Flor, Melle, Rens, Sebastiaan, Stijn, Camiel en Boris met Tom als supporter na een spannende laatste dag kampioen geworden in de zaal.
16 febuari 2020

dames 4 zaal kampioen

Onze Jeffrey heeft Dames4 zaal bijna ongeslagen naar het kampioenschap geleid. Met mooie combinaties en goed samenspel werd ook de een na laatste wedstrijd tegen Bemmel D2 gewonnen en is het kampioenschap een feit.
16 febuari 2020

Bovelander kamp op RKHV Union

Ben jij er klaar voor? Bovelander komt naar RKHV Union met het vetste hockeykamp! Leer de beste trucjes of scoren als een winnaar van onze Bovelander toppers. Maar bovenal staat gezelligheid en fun voorop!
Wat en wanneer?
29 april t/m 1 mei
BOVELANDER MINI HOCKEYKAMP (6 T/M 9 JAAR)
[ ..lees meer ]
13 febuari 2020

Kom op 3 maart naar een speciale ALV!

Beste Unionist,

Tijdens de ALV van november hebben wij aangegeven dat er een tekort op de begroting is. Wij hebben toen alle leden gevraagd om met ons mee te denken over het sluitend krijgen van de begroting. En een aantal leden heeft dat gelukkig ook gedaan. We zijn daar erg blij mee. Uit deze brainstorm zijn enkele plannen
[ ..lees meer ]
7 febuari 2020

Bitje happen zaterdag 7 maart in clubhuis

Je wil natuurlijk graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.
[ ..lees meer ]
5 febuari 2020

Uitnodiging: Lentetoernooi voor mixed 8-tallen

Voor mixed 8-tallen teams met of zonder keeper organiseert Union haar jaarlijkse LENTE-toernooi op zaterdag 25 april.
Teams uit de regio en Union teams zijn hartelijk welkom om zich aan te melden.
Kijk in de informatie flyer. Bespreek het event en meld jouw team aan!
[ ..lees meer ]


Bijlage: Uitnodiging Union lente toernooi 25 april 2020 - informatie flyer.pdf
13 januari 2020

TRIMHOCKEYERS GEVRAAGD

Wat zou het mooi zijn, als je coach bent van een jeugdteam, of kinderen hebt die hockeyen, om zelf ook eens een stick vast te houden en de hockeysport te beoefenen. Wij nodigen coaches van jeugdteams en andere belangstellenden uit om kennis te maken met deze geweldig leuke sport.
[ ..lees meer ]
10 september 2019

Studiebegeleiding Nijmegen

Studiebegeleiding werkt al jaren samen met hockeyclub Union. Als Union-lid is het zelfs mogelijk om korting te krijgen op de tarieven van onze modules.
[ ..lees meer ]
21 augustus 2019


Inloggen