Nieuws

Heb je ballen? Mooi. Breng ze dan even terug naar Union.

 20-10-2021 |  Vereniging

Laat Union weer knallen met genoeg ballen!

Aan het begin van het seizoen zijn alle kratjes met hockeyballen om te trainen goed gevuld met veelal nieuwe ballen. Momenteel zijn bijna alle kratjes al weer leeg. Op en om de velden is al gezocht.

KOOP JE KAARTJE

 19-10-2021 |  Senioren

Lieve Unionisten,
 
De Herfstvakantie is aangebroken en voor velen betekent dit ook twee weken geen wedstrijd. 🍁 Wil je de club niet missen tijdens de vakantie? Kom dan aanstaande vrijdag naar het Oktoberfeest! De perfecte gelegenheid om een avond met je team te genieten van muziek, hapjes en biertjes! 🍻
 

Rabobank Cubsupport: Kan Union op jouw stem rekenen?

 19-10-2021 |  Vereniging

Wij doen weer mee aan de RabobankClubsupport. De Rabobank geeft subsidie aan clubs als ze een specifiek doel hebben. Maar… die subsidie krijgt een club alleen als er genoeg stemmen worden uitgebracht. Daarom hebben we jouw hulp en van al je familie en vrienden nodig.

Wij doen mee met dit doel:

ALV SAVE THE DATE

 18-10-2021 |  Vereniging

SAVE THE DATE
Woensdag 10 november 2021 houden we weer een Algemene Ledenvergadering in het clubhuis, aanvang 20.00 uur. Agendapunten zijn onder meer : - jaarafsluiting 2020-2021; - begroting 2021-2022; - presentatie beleidsplan; - wijziging statuten; - vervanging A veld.

Hockey

Lid Worden

Leuk als je lid wilt worden!
Je bent van harte welkom.

Informatie


Wil je je inschrijven?
Je vindt het inschrijfformulier hier.

Inschrijfformulier


Hoeveel kost het lidmaatschap?
Die informatie vind je hier.

Contributie