Fysiotherapie

Heb je fysieke klachten? Wil je een deskundig oordeel van een fysiotherapeut? Dat kan. Maak een afspraak met een van de fysiotherapeuten van Medical Training Malden. Zij verzorgen voor onze club de sportmedische begeleiding. Hiervoor maken ze gebruik van de behandelruimte in de kelder van het clubhuis. Het is wel belangrijk dat je hiervoor even een afspraak inplant. Dit kan zelfs ook in het weekend!

Wie zijn de fysiotherapeuten?
Medical Training Malden (MTM) bestaat ruim 20 jaar. MTM biedt diverse specialismen aan zoals sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en echografie. Als praktijk werken ze ook al 20 jaar intensief samen met Podotherapie Propuls op het gebied van voet- en enkelzorg. Daarnaast werken ze samen met alle ziekenhuizen in de regio met wie ze goede contacten onderhouden.

Bij Union word je geholpen door de fysiotherapeuten Marloes Oosterbroek en John Reijnen.

Meet the team

Marloes Oosterbroek

Hoi! Ik ben Marloes en sinds 2015 werkzaam bij Medical Training Malden. Afgelopen juli heb ik de master Sportfysiotherapie afgerond waarin ik voor mijn afstuderen onderzoek heb gedaan naar restklachten na een enkeltrauma. In september 2021 start ik met de master Manuele therapie. Binnen de praktijk zie ik voornamelijk sportgereletateerde klachten, met de focus op het onderste deel van het lichaam. Denk hierbij aan kruisbandrevalidatie, lies-/hamstring klachten, knie/enkel/heupklachten, en lage-rugklachten. Daarnaast geef ik pilateslessen en ondersteun ik onze kinderfysiotherapeut bij kindjes met problemen met de schrijfmotoriek. Binnen het vak fysiotherapie kan ik mijn passie en interesse voor bewegen kwijt, en vind ik het een uitdaging om mensen te helpen de grip op hun gezondheid weer terug te krijgen!

Mail: [email protected]John Reijnen

Ik ben de praktijkeigenaar van Medical Training Malden en ruim 20 jaar fysiotherapeut en daarnaast ook al vele jaren sportfysiotherapeut en manueel therapeut. Binnen de praktijk houd ik me voornamelijk bezig met schouderklachten, heup- en knieartrose en (acute) knieklachten. Daarnaast maak ik echo's van het bewegingsapparaat die mij en mijn collega's helpen in de beeldvorming van bepaalde klachten, zoals achillespees- of kniepeesklachten.

Ik ben vader van 3 kinderen, woon in Malden en sport ook in Malden bij AnyTime Fitness die onder de praktijk is gevestigd. Daarnaast studeer ik (net als Marloes dus) nog. Aan de Universiteit Utrecht volg ik de masterstudie Klinische Gezondheidswetenschappen.

Mail: [email protected]


Afspraak maken?
Bel of app met John Reijnen. Het telefoonnummer is 06 – 23 59 39 31.