Zaalhockey

Union speelt iedere winter met veel teams zaalhockey. Hieronder vind je informatie over de richtlijnen en de inschrijving.

Onze thuishallen
Wij spelen in deze hallen:

Een team moetminimaal 10 spelers hebben.
Een maximum is er niet: er mogen 12 spelers per wedstrijd meedoen. Mocht jouw team onvoldoende leden hebben om een volledig team samen te stellen. Neem dan contact op met je trainer/coach of andere begeleider. Dan proberen we teams samen te voegen zodat iedereen toch kan zaalhockeyen.


Op 15 september moeten we bij de bond de meespelende teams opgeven.
We hoeven dan nog geen namen te weten, maar wel of een team voldoende spelers heeft die zaalhockey willen spelen. Daarom vragen wij de coaches/managers zo snel mogelijk te inventariseren of het team meedoet (met minimaal 10 spelers dus) en of de coach ook het zaalhockeyteam wil begeleiden. In september laat elk team weten of het team meedoet en wie het team gaat coachen. Mail naar:[email protected].

Pas als je een bevestiging van de zaalhockeycommissie hebt ontvangen, is een team ingeschreven. Krijg je geen bevestiging, neem dan even contact op met de zaalcoördinator van Union.

Als je een team aanmeldt, is dit definitief.
Niet komen opdagen bij een wedstrijd club levert onze club een forse boete op. Het zou zelfs kunnen dat de club die niet komt opdagen een kilometervergoeding moet betalen aan de gedupeerde club. En dat willen we natuurlijk graag voorkomen!

De thuisspelende club regelt voor alle jeugd de zaalwachten.

Hiervind je de instructie voor de zaalwachten. Elk team levert op de thuisspeeldag van het team ouders die zaalwacht draaien. Het gaat om ongeveer 2,5 uur speeltijd. Het minimum is 2 zaalwachten.

Per niveau en leeftijd zit er een verschil in het regelen van de scheidsrechters.
De situatie voor jouw team worden tijdig met de manager, coach of aanvoerder gecommuniceerd.

De wedstrijdformulieren zijn digitaal.
Vul deze op tijd in (uiterlijk zondagavond) anders volgt er een boete. Codes zijn aanwezig bij de zaalleiding.

Waarop moet je letten als je de zaal ingaat?

Wedstrijdschema’s, scheidsrechterschema’s, vervoerschema’s en alle andere zaalhockeygegevens komen op de Union site als deze klaar zijn.