Over Union

 

Union startte in 1932 met 26 leden. Inmiddels is onze vereniging met ongeveer 1.200 leden uitgegroeid tot een van de grootste verenigingen in Noord- en Oost-Nederland.

We zitten op De Kluis.
In 1952 hebben we de velden van Sportcomplex De Kluis aan de Rijksweg tussen Nijmegen en Malden in gebruik genomen. Daar vind je ons prachtige clubhuis en 4 velden, waarvan 2 watervelden.

Union staat voor sport en gezelligheid.
Als lid van Union heb je alle kans om op je eigen niveau te hockeyen. En om volop te genieten van de leukste sport die er is: hockey! De leden van Union vinden naast het hockey ook de goede sfeer en gezelligheid belangrijk. Evenementen, feesten, hockeydagen, toernooien en een regionale bedrijfscompetitie zijn hiervan goede voorbeelden.

Daarnaast is de betrokkenheid van de ouders van jeugdleden zo groot dat de zaterdagen op de Kluis iedere week gezellig druk zijn. Union vervult hiermee een grote sportieve, sociale en maatschappelijke rol in deze regio.

Leden en ouders van jeugdleden dragen de vereniging en de organisatie ervan. Jeugdleden trainen de jongste jeugd. En veel vrijwilligers zorgen in diverse commissies voor de hockeyontwikkeling, de public-relations, de sponsoring, evenementen, de accommodatie en de jeugdbegeleiding.

We werken continu aan een beter en leuker Union.
Om onze hockeyvereniging succesvol te houden, moeten we zorgen voor een voortdurende verbetering van de prestaties en een goed beheer van de bestaande faciliteiten . De voornaamste aandachtspunten hierbij zijn:

• Verhoging van plezier en daarmee de prestatie
• Ontwikkeling van trainingsprogramma’s voor alle categorieën
• Onderhoud van de accommodatie
• Uitbreiding en modernisering clubhuis
• Versterking verenigingsleven

We kunnen dit mogelijk maken dankzij de contributie van de leden, door leden gevoerde clubacties en onze trouwe sponsors.

Profiel

Ca. 1.200 leden

Ongeveer 85 teams

2 watervelden

2 zandingestrooide kunstgrasvelden

Modern en sfeervol clubhuis

Heren 1 en Dames 1 overgangsklasse

Regionale bedrijfscompetitie

62 jeugdteams van 7-18 jaar

Winter- en zomeravondcompetitie

Veteranen competitie

Rolstoelhockey

Trimhockey

Breed vrijwilligers kader

Lichamelijke gehandicapten hockey

Professionele ondersteuning