25 Mei

Vervanging veld C - bouwupdate 26 mei

Nieuws afbeelding Tijdens de laatste ALV is er al aandacht aan besteed; de vervanging van Veld C. In deze bouwupdate zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.


Update 26 mei:
Goedgekeurd! Vanmorgen was de keuring van het veld. Na nog een kleine reparatie is het veld nu goedgekeurd. Er mag weer op gespeeld worden. Dank voor de flexibiliteit en geduld van de afgelopen weken.


Update 16 mei:
De plaatsing van het hekwerk staat gepland vanaf maandag 22 mei. De slagplanken worden op donderdag 25 mei geplaatst. De eindkeuring staat gepland op vrijdag 26 mei. Dit alles is natuurlijk onder voorbehoud van levering, maar dit lijkt een realistische planning. Tot die tijd kan het veld helaas nog niet gebruikt worden.

Update 13 mei:
De mat ligt! We kijken weer uit op een prachtig groen veld C. De laatste 'finishing touch' moet nog gegeven worden, maar het oogt nu al mooi! Het werkwerk is echter nog niet geplaatst. Zoals in de vorige update te lezen was, is de levering hiervan helaas vertraagd. Het veld kan pas gekeurd worden als het hekwerk staat. Tot die tijd mag veld C dus nog niet gebruikt worden. Tot nader bericht zullen de trainingen dus ook nog in aangepaste vorm plaatsvinden (het schema staat in de bijlage).

Update 8 mei:
De ET-layer (de laag net onder de kunstgrasmat) is aangelegd en goedgekeurd. Alle lagen moeten eerst worden gekeurd, voordat er met de volgende begonnen kan worden. Inmiddels is ook de kunstgrasmat geleverd en kan deze worden gelegd. Over een paar dagen ligt er weer een mooie groene mat!
Helaas wordt er ook wat vertraging in het hekwerk verwacht. Voordat er wedstrijden en trainingen kunnen worden gepland, moet er natuurlijk wel een hekwerk staan. De verwachting is nu dat vanaf maandag 21 mei Veld C weer te gebruiken is. Het tijdelijke trainingsschema zal dus (helaas) mogelijk nog een week langer van kracht zijn.


Update 19 april:
De toplaag en het hekwerk is verwijderd. De lava-laag die nu zichtbaar is wordt de komende periode gladgestreken. Het is dan ook verboden om op het 'veld' te lopen nu.


Update 17 april:
Vanmorgen zijn de rijplaten geleverd en is een deel van het hekwerk verwijderd. De bouw gaat echt beginnen.


Update 2 april:
Groen licht! De planning is om op maandag 17 april van start te gaan met de vervanging van Veld C. De oplevering staat gepland op vrijdag 12 mei - mits alles volgens plan verloopt uiteraard.

Dit heeft tot gevolgen dat er in ieder geval in week 16, 17, 18 en 19 geen gebruik gemaakt kan worden van Veld C. Er zo snel mogelijk een alternatief trainingsschema gepubliceerd en gecommuniceerd worden. Het voordeel is dat een deel van de bouwwerkzaamheden in de meivakantie vallen, waardoor de overlast minimaal zal zijn. We hopen op jullie flexibiliteit in deze weken. Hierna kunnen we met z'n allen genieten van een prachtig nieuw waterveld.

We houden jullie op de hoogte!

Bijlage