8 Februari

Belangrijke enquête: Geef jouw stem!

We willen graag jullie aandacht vragen voor een belangrijke enquête die we hebben opgesteld. Jullie input is van onschatbare waarde voor onze hockeyclub, daarom is het belangrijk dat iedereen de tijd neemt om de enquête in te vullen. Je kunt de enquête invullen door te klikken op de link die in de mail in gestuurd op donderdag 8 februari. Heb je deze link niet ontvangen en wil je de enquete wel invullen? Stuur een mailtje naar [email protected] en de link naar enquete komt alsnog jouw kant op.


Waarom is het invullen van deze enquête zo belangrijk? 


Jouw stem telt: We zijn een vereniging en het is belangrijk dat iedereen zijn of haar mening kan uiten. Deze enquête biedt je de mogelijkheid om jouw gedachten, suggesties en zorgen te delen, wat uiteindelijk de richting van onze club zal beïnvloeden. 

Verbetering van de club: Door het verzamelen van feedback kunnen we de sterke punten van onze club behouden en de zwakke punten verbeteren. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin alle leden zich gewaardeerd en gehoord voelen. 

Toekomstplanning: De resultaten van deze enquête zullen worden geanalyseerd en gebruikt bij het maken van plannen voor de toekomst van de club. Dit kan variëren van het verbeteren van faciliteiten tot het aanpassen van trainingsprogramma's of het organiseren van nieuwe evenementen. 


We waarderen ten zeerste jullie deelname aan deze enquête. Hoe meer mensen deelnemen, hoe representatiever de resultaten zullen zijn. Dus verspreid alsjeblieft het woord onder je teamgenoten en moedig hen aan om ook deel te nemen. 


De enquête zal slechts 5 tot 10 minuten van je tijd in beslag nemen, maar de impact ervan zal langdurig zijn voor onze club. De deadline voor het invullen van de enquête is 29 februari, dus zorg ervoor dat je het snel doet!