terug naar vorige scherm
We hebben een nieuwe sponsorcommissie

Union heeft een nieuwe sponsorcommissie. In de commissie zitten Ron Doornink, Walter Fauser, Poen Buijs, Bas Janssen, Jeroen Appel en Martijn Jacobs. Tijdens de eerste bijeenkomst zijn er samen met penningmeester Roel Straetemans en voorzitter Marie-Jeanne Giesberts direct plannen gemaakt over de invulling van de commissie.

De commissie gaat in fasen aan de slag
In de eerste plaats gaan de commissieleden contact opnemen met de huidige sponsoren om de bestaande sponsorcontracten te bespreken. Daarna gaat de gloednieuwe commissie nieuwe sponsoren enthousiasmeren voor Union. Bovendien gaat ze nadenken over de oprichting van een Union businessclub en over het starten van nieuwe initiatieven. Het doel is om Union aantrekkelijk te maken voor lokale en regionale bedrijven.

‘Sponsoren zijn een wezenlijk onderdeel van onze vereniging’
Voorzitter Marie-Jeanne: ‘We willen dat de sponsoren ook echt voelen dat ze een wezenlijk onderdeel uitmaken van onze vereniging. Veel lokale en regionale bedrijven en ondernemers ondersteunen Union. Dat doen ze omdat ze zich betrokken voelen bij de club. Omdat ze een band met onze vereniging hebben. Dat waarderen wij enorm. En we willen dat onze sponsoren deze waardering ook echt ervaren. Hiervoor gaat onze sponsorcommissie zich 100% inzetten!’

Op de foto staat de nieuwe sponsorcommissie. V.l.n.r. Bas Janssen, Marie-Jeanne Giesberts, Jeroen Appel, Martijn Jacobs, Roel Straetemans, Ron Doornink, Walter Fauser, Poen Buijs.
 
 
26 juni 2019

Inloggen