UNION MIXED WINTERAVONDCOMPETITIE 2019


* inschrijven is nog mogelijk *


Op maandag 7 januari 2019 start de Union Mixed Winteravondcompetitie op de kunstgrasvelden van hockeyvereniging Union met een groot aantal enthousiaste teams, die verdeeld worden over 2 - 3 poules.


Elk team speelt met tenminste 3 dames en maximaal 8 heren; uitgangspunt is - op verzoek van velen - een ontspannen en sportief karakter van wedstrijden, deelnemen wordt belangrijker geacht dan winst en het toenemend aantal verzoeken voor deelname bewijst dat deze opzet nog steeds aan belangstelling wint.

Deze competitie heeft een duidelijke opzet: samen leuk hockeyen, geen onnodige prestatiedrang én onberispelijk gedrag. Deze winteravondcompetitie is - voor wat de heren betreft - dan ook nadrukkelijk bedoeld voor echte "Heren” en laat niet toe dat er bij ondertal mannelijke invallers worden ingezet.


De samenstelling van de recratieve teams wordt door de organisatie gedaan, om te waarborgen dat de sterkte van de teams ongeveer gelijk is.

 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, spelen we in één of twee speelrondes per avond. Bij één speelronde beginnen de wedstrijden om 20.30 uur, bij twee speelrondes om 19.45 en 21.00 uur

 

De speeldatums zijn: Maandag 7, 14, 21 en 28 januari en 4 en 11 februari 2017

Aantal wedstrijden: Er worden 4 respectievelijk 8 wedstrijden per avond gespeeld, 2 x 30 minuten.

 


De inschrijfkosten per team bedragen 175 Euro.AANMELDEN, VRAGEN EN OPMERKINGEN:
via:[email protected] gmail.com

 
Inloggen