UNION MIXED WINTERAVONDCOMPETITIE 2020Op maandag 6 januari 2020 start de Union Mixed Winteravondcompetitie op de kunstgrasvelden van hockeyvereniging Union met een groot aantal enthousiaste teams, die verdeeld worden over 2 poules.


Elk team speelt met tenminste 3 dames en maximaal 8 heren; uitgangspunt is een ontspannen en sportief karakter van wedstrijden; deelnemen wordt belangrijker geacht dan winst.

Deze competitie heeft een duidelijke opzet: samen leuk hockeyen, geen onnodige prestatiedrang én onberispelijk gedrag. Deze winteravondcompetitie is - voor wat de heren betreft - dan ook nadrukkelijk bedoeld voor echte "Heren” en laat niet toe dat er bij ondertal mannelijke invallers worden ingezet.


De samenstelling van de recreatieve teams wordt door de organisatie gedaan, om te waarborgen dat de sterkte van de teams ongeveer gelijk is.

 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, spelen we in één of twee speelrondes per avond. Bij één speelronde beginnen de wedstrijden om 20.30 uur, bij twee speelrondes om 19.45 en 21.00 uur

De speeldatums zijn: Maandag 6, 13, 20 en 27 januari en 3 en 10 februari 2020.


Aantal wedstrijden: Er worden 4 respectievelijk 8 wedstrijden per avond gespeeld, 2 x 30 minuten.


De inschrijfkosten per team bedragen 175 Euro.

Je kunt je ook individueel opgeven. Een heel team is geen vereiste.AANMELDEN, VRAGEN EN OPMERKINGEN:
via:[email protected] gmail.com

 
Inloggen