zaalhockey

Zaalhockeyinformatie

Scheidsrechters

Deze worden door de club geregeld die zaaldienst heeft

Wedstrijdprogramma

Zaalwachten

Wedstrijdformulieren

Deze zijn digitaal. Op tijd invullen (uiterlijk zondagavond) anders volgt er een boete. Codes zijn aanwezig bij de zaalleiding.

Onze thuishallen zijn:

Samenstelling teams: minimaal 10 spelers. Een maximum is er niet: er mogen 12 kinderen per wedstrijd meedoen dus als je meer dan 12 kinderen hebt zijn er elke wedstrijd een paar vrij. Als er niet genoeg kinderen in jouw team mee willen doen, kan je contact opnemen met je coördinator om het team eventueel samen te voegen met een ander team.

 

Op 15 september moeten we bij de bond de meespelende teams opgeven.
We hoeven dan nog geen namen te weten maar wel of een team voldoende spelers heeft die zaalhockey willen spelen. Bij deze vragen wij de coaches/managers zo snel mogelijk te inventariseren of zijn of haar team meedoet ( met minimaal 10 spelers dus) (wil de coach ook de zaalhockey begeleiden?)

 

Opgave is definitief. Niet komen opdagen bij een wedstrijd club levert de club een forse boete op. Het zou zelfs kunnen dat de club die niet komt opdagen kilometervergoeding moet betalen aan de gedupeerde club.

 

Elk team moet op de thuisspeeldag van het team ouders leveren die zaalwacht draaien. Het gaat om ca. 2.5 uur speeltijd. Er wordt gespeeld in de Jan Massinkhal te Nijmegen, het Universitair sportcentrum of in de Veldschuur te Malden. Het is dus verstandig om meerdere ouders in te schakelen. Het minimum is 2 ouders.

 

Wederom herhaald (hoogstwaarschijnlijk):Elk A-team moet zijn eigen scheidsrechter leveren. Dit mag iemand zijn van het team zelf of iemand die je (apart) meeneemt als je speelt. De coach mag NIET fluiten.

 

Wijze van inschrijving:

In september laat elk team weten of het team meedoet, en zo ja, wie het team gaat coachen. Mail aan: [email protected]

Pas als je een bevestiging van de zaalhockeycommissie hebt ontvangen ben je ingeschreven. Krijg je geen bevestiging dan moet je als coach zelf actie ondernemen (bellen of e-mailen) waarom je geen bevestiging hebt ontvangen.

Wedstrijdschema’s, scheidsrechterschema’s, vervoerschema’s en alle andere zaalhockeygegevens komen op de Union site zo gauw deze klaar zijn.

 

De jeugdzaalcommissie