Team- en kampioensfoto, hoe maak je die?

 5-5-2024 |  Sponsors

Maak jij een team- of kampioensfoto binnenkort? Dat vinden we leuk! We hebben wel een aantal aandachtspuntjes, omdat we merken dat het nog niet altijd perfect gaat. Onze sponsoren zijn niet altijd goed zicht, of spelers lopen zelf nog in oude shirts rond. We begrijpen allemaal dat dat niet de bedoeling is. Wil je weten hoe we dit het liefst zien? Check de bijlage! We presenteren ons t ...

Sponsor in the picture: Volvo Henk Scholten

 15-4-2024 |  Sponsors

Natuurlijk zie je bij ons de borden hangen en zie je af en toe een Volvo staan bij evenementen en/of interlands maar waarom zijn ze eigenlijk sponsor van Union? En wist je ook dat ze een bedrag naar de club over maken als er een Volvo gekocht is bij Henk Scholten? Lees snel het bericht hieronder.

Clubbonus vanuit Volvo Henk Scholten voor Union

 19-5-2024 |  Sponsors

Onlangs heeft Henk Scholten Volvo een prachtige Volvo V60 mogen afleveren aan Unionist Joost Rijsdijk. Dat betekent dat hij als sportief lid van Union een Volvo Clubbonus van 1.000,- euro in de verenigingskas gebracht heeft. Dat geld wordt besteed aan de jeugdteams. Want wie investeert in de jeugd, bouwt aan de toekomst, aldus Volvo.